Шăматкун, 27.04.2024

Хăна 1
Юзерсем 0
Тĕп страница » 2011 » Чÿк » 13
Интернет пирĕн пурнăçа кĕрсе çирĕп тымар ячĕ. Эпир кнопка çине пуссах пин-пин çухрăма çыру яратпăр, экран çине халиччен тухман киносене куратпăр, библиотекăра çук кĕнекесене вулатпăр, нихăçан куçпа курман çынсемпе çăмăллăнах калаçатпăр. Шел, çакă çамрăк ăрăва çĕнĕ чир патне илсе тухма пултарать. Вĕсем сехечĕ-сехечĕпе Интернетран уйрăлаймасăр компьютер умĕнче лараççĕ.
Паян Интернетпа тĕнчери 2 миллиард ытла çын усă курать. Çак кăтарту çулсерен ÿссе пырать. Юлашки вăхăтра психологсене Интернет чирĕ питĕ шухăшлаттарать. Ăна ĕçкĕпе, наркоманипе тата астармăш вăйăсемпе пĕр шая лартаççĕ.

Енчен те хăвăрта çак паллăсене асăрхарăр пулсан, эсир Интернет чирĕпе аптранине çирĕплетме пулать:
1. Эсир компьютер умĕнче миçе сехет ларнине асăрхамастăр. Программăран тухма шутласан та тухаймастăр.
2. Интернетра миçе сехет ларни е унта мĕн туни çинчен ялан суятăр (тĕслĕхрен, пилĕк сехет реферат çыртăр тетĕр, анчах тĕрĕссипе çак вăхăта вăйă выляса е скайпра туссемпе калаç ... Малалла вула »
Миçе хут пăхнă: 948 | Хăçан хушнă: 13.11.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарисем (0)

Компания «Арт-Питер» во главе с генеральным директором Сергей Скоморохов создали специальный интернет-ресурс, который призван помочь российским школьникам с обучением. На «Аудиохрестоматия.рф» ученики российских школ могут совершенно бесплатно прослушать или скачать материалы школьной программы.
Особенность данного проекта заключается в том, что все литературные произведения представлены как аудиокниги, озвученные голосами известных артистов России.
Кроме того, новая школьная онлайн-библиотека является частью общеобразовательного портала «Все-знания.рф», который получил поддержку Минобрнауки РФ.
В настоящий момент на сайте уже размещено около 200 произведений русских писателей, то есть весь объем школьной программы с 1 по 4 классы.
Виталий Грознов – генеральный директор коммуникационного агентства Index сообщил, что к началу следующего учебного года онлайн-библиотека будет содержать 1000 классических произведений, входящих в полную в школьную программу.&n ... Малалла вула »

Миçе хут пăхнă: 529 | Хăçан хушнă: 13.11.2011 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарисем (0)

Манăн профиль
Гость